Bulharské putování za Todorem
Štěpán Bonaventura, 30.6.2014

člen naší Sekce Štěpán Bona ( Budgie sr.) letěl reprezentovat s manželkou a přáteli z Rychnovku do Bulharska do Primorska na sportovní dovolenou. Tenisová klání ve dvouhře celkem vyhrával,(jednou málem došlo i na Ptáka NOHA), snažil se i v mixu - zde se střídavými úspěchy (dle kvality partnerek). Dohromady strávil na betonovém kurtě hotelu BELVEDER asi 5 hodin. Jinak jsme se účastnili dopoledních vodních aerobiků, vodního póla, pingpongových kontrolních setů a sledování fotbalového MS - před venkovním barem, kde nás obsluhoval velmi dobře jeden bulharský SSSSSSSSSSSSparťan(Tony - ne BONY), pilo se pivo Šumenskoje, Tuborg i Staropramen.
Samozřejmě se fyzička upevňovala i přímo u Černého moře, kde jsem skákal do obřích vln i po hlavě. Zajímavostí bylo, že i na pláži se dají hrát karty a pít pivko- měli tam s názvem přiléhavým evokujícím staré časy: ZAGORKA vše za dvě Leva.
z kraje pobytu došlo i na horské kolo a výjezd na jih do Kittenu, Lozence a Careva(nebrat - jsou tam v začátcích turistiky). Let byl báječný a klouzavý. Nyní jedeme dál a uvidíme.......


Komentáře:
 

Podporují nás: