Uživatelské jméno:
Heslo:

Romanův šedesátkový MAJSTRŠTYK
Štěpán Bonaventura, 24.6.2024

V sobotu za parádního počasí se uskutečnil narozeninový turnaj ŠEDESÁTKOVÝ MAJSTRŠTYK, kde se hrálo a hlavně trošku oslavovalo, tentokráte krásné narozeniny tenisového kamaráda Romana Ledla( R.Lendla) ze Ždírce. Akce probíhala po celý den a večer v Klika aréně v Krucemburku. Více posléze - jedem za Honzou Ježourem do Pardubic......
Sedm dvojic, které se vylosovaly na začátku turnaje, svedlo mezi sebou celé sety každá s každou. Boje byly zajímavé a někdy byly doprovázeny potleskem ostatních závodníků i přijíždějících hostů a gratulantů. Samozřejmě jsme se občerstvovali jak jen to bylo možné, dokonce i během výměn stran při zápase. K dispozici byl BERNARD 11ka a různé druhy alko i nealko nápojů, např. Myslivec, Becher Jan, Koňak i pan Ťulamor. Na posilnění během dne byly paní Ivou od blatenských Podroužků dopraveny velké porce gulášů s cibulkou a teplým chlebem, hodně řízečků různých velikostí a rozličné druhy pochutin jako kozí růžky, pálivé papričky, kapie a také prudká Pišta - pásta. Vpodvečer po posledním zápase dle rozpisu se vyhlásilo pořadí týmů,na kterém ani tolik nezálaželo, protože dnes vyhrávali svou přítomností a oslavami vlastně všichni závodníci a hosté: zahlédli jsme a pohovořili se Slímou, bratry Milošem a Radomírem Havlovými, Alešem Pickou - objevil se na kole i proslulý Roger Škarvada.Jako pozorovatel byl celý den k dispozici i Miloš Losenický a pes Sofinka. Posléze přikvačil i soused Drahotín na pivo.Tedy pořadí slovutného zápolení:
1. A.Blažková - J.kik Marek
2. J.Latislav - L.Víšek
3. J.Němec - P.Blažek Žabža
4. Štěpex Bona - oslavenec R.Lendl
5. J.Nevole Habera - P.Urban
6. Fr.Čermák - M.Blažek
7. Jarda Havel - D.Lesák
Potom se fotilo s radostí a s grácií a dopíjelo se a dojídalo se taky. Posléze se rozvinuly fotbalové motivy z Mistrovství Evropy, neboť odpoledne pár účastníků sledovalo marný boj Čechů s Gruzinci a osobně zbylí hráči pak sledovali při pivečku Turky s Portugalci v čele s učesaným Ronaldem - předzvěstí tohoto mače bylo pěkné tričko Štěpexe Bony s tureckými fajn motivy, které tento náš matador používá skoro každý turnaj od loňského října, když tuto prosperující zemi navštívili s rodinou.Kolem 21.hodiny zavelel hlinecký legendární hráč a také řidič moderních vozů Jirka Latimír a čtyřka hlineckých byly rozptýlena k domovům skoro až před domovní vrata. Ještě podotkneme, že dar od všech tenistů pro oslavence byl velký soudek plný lahodného alkoholického nápoje + osobní dárky, zahlédli jsme i 1 německé pivko Hoffsteimnerr, obrázek Š.Bony(Pletené lyžařské rukavice, který už visí u Romana), pár lahví s alkoholem apod.
Děkujeme Romanovi za krásnou vzpomínku, bezvadný chod turnaje, pořadatelům za přívětivost, jedem dál:????!!!!


Komentáře:
 

Podporují nás: